Basisonderwijs

IVIO@School biedt basisonderwijs aan voor groep 1 t/m groep 8. Het is mogelijk om afzonderlijke vakken te volgen, ook uit verschillende groepen. Het vakkenpakket voor het basisonderwijs is uitstekend aan te passen op de individuele behoeften van het kind.

Werkwijze

Elk vak bestaat uit leerboeken en werkboeken van een methode, aangevuld met een handleiding en eventueel extra materiaal zoals rekenblokjes, schriften en techniekmateriaal.

De handleiding is speciaal ontwikkeld en helpt het kind door de leerstof heen. Daarnaast ontvangt het begeleiding van een docent. Dit vindt plaats op afstand via ons webbased leerlingvolgsysteem. Na aanmelding ontvangt u hiervoor inlogcodes. U kunt te allen tijde vragen stellen aan onze docent. Tevens moet u elke maand werk en (Cito) toetsen insturen naar de docent. Zij geven feedback, registreren dit in het leerlingvolgsysteem en analyseren over een langere periode de voortgang van het kind.

Is er (al dan niet tijdelijk) geen schoolbezoek mogelijk dan kunt u een volledig pakket bestellen. Dit pakket bevat alle vakken van het basisonderwijs en biedt een volwaardig lesprogramma voor thuis.

Uiteraard kunt u ook losse vakken bestellen als aanvulling op onderwijs op school, bijvoorbeeld wanneer het kind extra uitdaging nodig heeft.

Partners van IVIO@School

Meer over samenwerken

Voortgezet Onderwijs via IVIO@School

Meer over Voortgezet Onderwijs