systemen.jpg

Wat is nodig om goed met Schoolwise te werken?

1 sep 2016 Het is bij het werken met computers prettig als alles gewoon werkt, zoals je dat verwacht. Echter webtoepassingen zijn heel gevoelig voor de browser waarmee gewerkt wordt, en of deze al dan niet up to date is. We raden alle mentoren aan er voor te (laten) zorgen, dat de laatste versie van Java en Flash geïnstalleerd is. Vraag de systeembeheerder of één en ander in orde gemaakt kan worden! Beide ondersteunende programma’s zijn onontbeerlijk voor goed functionerende browsers. Voor sommige websites kan het ook uitmaken met welke browser uw leerlingen werken. Hierbij lijkt Chrome alle webapplicaties goed aan te kunnen en minder afhankelijk te zijn van ondersteunde programma’s. Download het bestand met meer informatie.