Van moetiveren naar motiveren van je kind

3 apr 2018

Gratis webinar over het motiveren van je kind

“Hoe motiveer ik mijn kind, ze gooit er namelijk met de pet naar.” Omdat we deze vraag vaak krijgen, hebben we besloten een webinar te organiseren waarin we ouders vooral praktische handvatten mee willen geven. Het webinar zal worden gegeven door onderwijskundige Iris Bonhof (foto rechts) en docent Marjolein Berkhout (foto links).

Zij zullen voorbeelden uit de praktijk geven van zowel ouders als leerkrachten. Daarnaast geven ze je diverse tips die je als ouder kan toepassen en gaan we op zoek naar de kern van de demotivatie. Is het bijvoorbeeld te makkelijk of te moeilijk of speelt zelfvertrouwen een rol?

Hoe motiveer je jonge kinderen?

Jonge kinderen motiveren kan een leuke uitdaging zijn. Dit webinar is voor ouders met kinderen tot 12 jaar (groep 8). Marjolein werkt zelf in het basisonderwijs en zal je dus veel tips uit de praktijk meegeven. Let op: vol = vol! Meld je dus op tijd aan! Het webinar is op 25 april om 19.00u. Klik op de onderstaande link om je aan te melden.

Aanmelden webinar “Van moetiveren naar motiveren van jonge kinderen.”

Hoe motiveer je pubers?

Pubers motiveren? Een heel andere uitdaging dan jonge kinderen motiveren. Dit webinar is voor ouders met kinderen vanaf 12 jaar. Iris Bonhof is onderwijskundige en zit boordevol goede en praktische tips en zal je duidelijke handvatten meegeven. Let op: vol = vol! Meld je dus op tijd aan!  Het webinar is op 24 mei om 19.00u. Klik op de onderstaande link om je aan te melden.

Aanmelden webinar “Van moetiveren naar motiveren van pubers.”

Een webinar?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Het is gekoppeld aan je eigen account dus bewaar deze goed!

- Na aanmelding ontvang je een unieke link.
- Een dag van te voren ontvang je een reminder.
- Op de dag zelf klik je op de link, wij maken gebruik van Go to Meeting. Deze opent automatisch.
- Tijdens het webinar kun je live vragen stellen.
- Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het webinar namelijk op en zullen de opname toesturen. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas kan je natuurlijk geen live vragen meer stellen.

22 jun 2018ProefperiodeProefperiode
3 apr 2018Van moetiveren naar motiveren van je kindVan moetiveren naar motiveren van je kind