The Good Docter

6 feb 2018

RTL4 zendt met ingang van maandag 29 januari de serie 'The Good Doctor' uit. De hoofdpersoon is Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Hij is alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen. Zijn enige aanhanger, Dr. Aaron Glassman, daagt het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit om Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan. Terwijl hij zich een weg moet vinden tussen zijn nieuwe collega’s en omgeving, dient Shaun zijn collega’s te overtuigen dat zijn buitengewone medische gaven levens zullen redden.

Een mooie serie die laat zien hoe een beperking (is het dat wel?) een kracht kan zijn.

(Bron: Videoland)