Het Schip, loc De Sluis.jpeg

Persoonlijk

2 sep 2013

Op ’t Schip, locatie De Sluis in Oldenzaal ontving de eerste leerling van De Sluis die met materiaal van IVIO@School gaat werken, afgelopen maandag haar lesmappen. Ze ontving een persoonlijke uitleg over de wijze waarop ze de lesmappen kan gebruiken. Een memorabel moment voor vestigingsdirecteur Jan van der Wel van De Sluis en de begeleidende leerkrachten. Ze waren zo enthousiast, dat het moment werd vereeuwigd, en de foto een prominente plaats kreeg op de website van De Sluis.

VMBO 4-leerling Dewi ontvangt haar lesmappen èn uitleg over de pictogrammen, de structuur van de lesmap en hoe om te gaan met opdrachten de ze zelf mag nakijken.