leraar platform

Nieuw online platform leraar.nl

24 jan 2017

Het ministerie van OCW heeft een nieuw online platform gelanceerd voor leraren, waar zij nieuws en achtergronden kunnen vinden over het leraarsvak, kunnen praten over het vak en voorbeelden en ervaringen kunnen delen, en mee kunnen denken over onderwijs- en lerarenbeleid.

Het platform is een interactieve uitbreiding van de website delerarenagenda.nl. Deze website blijft nog bestaan, maar wordt niet meer geactualiseerd. Berichten worden voortaan geplaatst op leraar.nl.

De website wordt voor een groot deel gemaakt en bijgehouden door leraren, en is met name ook voor deze doelgroep interessant. Als schoolleider of bestuurder kunt u uw leraren op het nieuwe platform wijzen. Daarnaast kan het ook interessant zijn om zelf regelmatig op de site te kijken; u vindt hier een overzicht wat er speelt rondom het leraarsvak en onder leraren.

Bekijk het online platform.