examen

Let op: inschrijven Staatsexamen

28 nov 2017

Op de valreep nog even uw aandacht voor het inschrijven voor de staatsexamens. De inschrijving voor VSO scholen moet vóór 1 dec. as. gedaan worden. Voor particuliere inschrijvingen ligt de uiterste datum op 31 december.

Zie de website van DUO voor de details en eventuele aanpassingen en wijzigingen. Belangrijk, want u wilt natuurlijk dat uw leerlingen goed ‘beslagen ten ijs’ komen.

Overigens moeten de boekenlijsten en profielwerkstukken vóór 1 april worden ingeleverd. N.B. het sectorwerkstuk voor het vmbo, heet nu ook: profielwerkstuk!