Magazijn IVIO@School

Het magazijn van IVIO@School

1 feb 2017

Na twee en een half jaar passend onderwijs zijn er stappen gezet, maar we zijn er nog niet helemaal. IVIO@School draagt ook haar steentje bij om kinderen in Nederland van maatwerk te voorzien. Maar hoe doen we dat?

IVIO@School biedt door middel van afstandsonderwijs ondersteuning. Dit maakt het mogelijk om alle leerlingen binnen Nederland onderwijs te bieden. In niveau variërend van een vmbo-tl tot gymnasium- diploma. Met ons materiaal en methodes is het mogelijk om op eigen tempo, niveau en plaats onderwijs te volgen.

Al dit materiaal die dat mogelijk maakt ligt in het magazijn bij IVIO@School. Zullen we eens een kijkje nemen?