bezoek burgemeester

De Burgemeester op bezoek bij IVIO@School

13 mrt 2018

Afgelopen donderdag, 8 maart, brachten Burgemeester Ida Adema, Wethouder Jop Fackeldey en Senior Acquisiteur Carolien Gase van de Gemeente Lelystad een bedrijfsbezoek aan IVIO@School, Wereldschool en IVIO-Examenbureau.

Na het welkomstwoord en presentatie door Meine Breemhaar, eigenaar van IVIO, vertelden Ilona Oud, Gerda van Gelderen en Bianca Maaskant over de laatste onderwijsontwikkelingen en over leerlingen op afstand. Leuk om te mogen vertellen wat we doen en kunnen betekenen voor alle leerlingen die we bedienen!