BannerCongres-NVS-NVL'15.jpg

Dag van de zorgcoördinator!

18 nov 2015

Op woensdag 18 november a.s. vindt De Dag van de Zorgcoördinator 2015 plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het thema is dit jaar: Kansrijk verschillend, omgaan met verscheidenheid in het onderwijs.

Tijdens deze dag kunt u antwoord vinden op de vragen:

• Hoe ga je goed om met verschillen in het onderwijs?
• Wat vraagt dit van het team, van de organisatie van het onderwijs, van de ondersteuningsstructuur, van jezelf als zorgcoördinator?
• Hoe zorg je ervoor dat de verschillen geen probleem worden?
• Hoe maak je van een verschil een kans?

Deze editie wordt georganiseerd volgens vernieuwd concept: we stellen deelnemers in staat om het programma compleet naar eigen wens en voorkeur samen te stellen. Raak geïnspireerd tijdens de lezingen, ga zelf actief aan de slag tijdens de verdiepingsworkshops en kom verantwoord tot rust tijdens een ontspanningsintermezzo. Er is een grote variatie aan onderwerpen waaruit u kunt kiezen, maar uiteindelijk zijn alle workshops, lezingen en intermezzo’s gerelateerd aan het centrale thema.

IVIO@School is aanwezig op de dag van de Zorgcoördinatoren. Kom gerust langs bij de stand om kennis te maken met IVIO@School!

De dag van de zorgcoördinator is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wordt georganiseerd door de taskforce zorgcoördinator van de NVS-NVL.

Bron: NVS-NVL