Verrassend passend

‘Verrassend Passend’ Special Governance passend onderwijs

15 feb 2018

Het Steunpunt Passend Onderwijs heeft een speciale editie van ‘Verrassend Passend’ uitgegeven over de governance van samenwerkingsverbanden. De uitgave bevat acht portretten, waarvoor schoolbestuurders, toezichthouders en directeuren van samenwerkingsverbanden werden geïnterviewd. De uitgave hoopt met de acht portretten een rijk beeld te geven van de diversiteit van de governance van samenwerkingsverbanden en dat de lezers geïnspireerd worden, gaan nadenken erover en in gesprek gaan met collega’s.

Elk portret heeft een andere structuur, maar één gemene deler, namelijk dat ieder vanuit zijn eigen rol vorm geeft aan de maatschappelijke opdracht om voor iedere leerling een passende plek in het onderwijs te vinden.

Hier kunt de u de special Governance passend onderwijs downloaden.

(Bron: Vo-raad en passend onderwijs)