Nieuwsbriefjuni 2017

Klik hier voor de online versie

Passend Onderwijs; hoe dragen wij bij?

Twee ervaringsverhalen van vader en dochter

Barati van Neer volgt IVIO onderwijs en vertelt hieronder haar ervaring met ons onderwijs. Daarnaast vertelt haar vader zijn kan van het verhaal, want hij speelt een belangrijke rol in de begeleiding van Barati.

Het vastgelopen kind: wie is schuldig?

Ouders krijgen vaak de schuld, omdat hun manier van opvoeden niet goed is. Maar wat men niet weet is dat ze hun uiterste best doen en snel merken dat de opvoeding wel werkt bij hun andere kinderen, maar niet bij dit kind.

Interview economiedocent Bart Honings

Ik ben Bart Honings en werk sinds het voorjaar van 2015 als economiedocent en sinds vorig jaar ook als vakgroepcoördinator bij IVIO@School. Op dit moment heb ik ongeveer 80 leerlingen in havo 4 en 5 en in vwo 4 en 5. Dat betekent dat ik gemiddeld twee dagen per week aan IVIO@School besteed.

Toezicht door inspectie in 2017

“Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En wat móet er beter?” Misschien is dat wel de kortste samenvatting van de manier waarop de inspectie toezicht op het onderwijs houdt.

Verhaal van docent Aardrijkskunde Michael Lips

Michael Lips vertelt over zijn ervaringen met IVIO@School en hoe zijn werkdag eruit ziet.

‘Staat van het Onderwijs’ positief over (V)SO

Veel positieve berichten over het (v)so in het onlangs gepubliceerde rapport van de inspectie over de Staat van het Onderwijs 2015-2016. Nog niet eerder hadden zoveel scholen een basisarrangement (96,1%) met ook goede en excellent presterende scholen.

Voor huidige projecten en handige tips

Linkedin Twitter Facebook

Deze email is verzonden door IVIO@School. info@ivioschool.nl
Indien je geen emails van IVIO@School wilt ontvangen, klik dan hier om je af te melden.

Solide partnerschap met IVIO@school

Meer over samenwerkingen

Samen bieden wij het kind het beste

Meer over niet naar school