Leerkrachten aan het woord

De leerkrachten van IVIO@School hebben een bijzondere baan en werken met bijzondere leerlingen. Hoe ze dat doen? Dat lees je hieronder.

Martijn Hoek

Docent Natuurkunde en Scheikunde Denk in kansen en mogelijkheden! Of in de woorden van Einstein: Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal!
ObjectID=8
Corné van Bavel

Docent Duits en Engels Het leuke aan het begeleiden van leerlingen via IVIO vind ik dat er enorm grote verschillen zijn tussen de leerlingen.
ObjectID=7
Bart Honings

Docent Economie Ik ben blij als ik voor leerlingen die weinig gezien werken en vastliepen het verschil kan (helpen) maken.
ObjectID=6
Michael Lips

Docent Aardrijkskunde Ik begeleid vooral leerlingen van VSO scholen in Nederland, maar ook leerlingen die in alle uithoeken van de wereld wonen.
ObjectID=5
Elan

Wietske Siffels

Docent Aardrijkskunde Aardrijkskundedocent Wietske Siffels op schoolbezoek.
ObjectID=4
Aurum

Hans van den Hurk

Docent Nederlands Docent Nederlands Hans van den Hurk bezoekt het Aurum College in Lelystad.
ObjectID=3
Jos van Els

Docent Scheikunde Net als een pianist of een voetballer, moet je continu met vakken bezig zijn of in ieder geval toch met een zekere regelmaat.
ObjectID=2
Marianne van Rossem

Docent Frans Als ze na afloop van hun examen vertellen dat ze geslaagd zijn ben ik zo trots op ze!
ObjectID=1
Oplossingen van IVIO@School

Meer over onze oplossingen

Maatwerk voor scholen