Aurum

Hans van den Hurk

Docent Nederlands Docent Nederlands Hans van den Hurk bezoekt het Aurum College in Lelystad.

Het was een mooie en leerzame ervaring, kon Hans achteraf zeggen over zijn bezoek aan het Aurum College. Hans bezocht één van de klassen. De leerlingen hebben zichzelf eerst voorgesteld, op zijn beurt heeft Hans wat over zichzelf verteld en de leerlingen naar hun ervaringen gevraagd. De leerlingen gaven aan dat ze het fijn vinden dat hun werk (meestal) snel door Hans wordt gecorrigeerd. Natuurlijk werd ook gemeld, dat de positieve feedback van Hans op het ingeleverde werk, zeer gewaardeerd wordt!

Het klopt ook, aldus Hans: “de kwaliteit van het werk en de werkhouding van deze groep van het Aurum College, is ook prima”! De leerlingen werden daar door Hans oprecht voor gecomplimenteerd.

In het uur 'zelfstandig werken Nederlands' kon Hans een aantal leerlingen individueel begeleiden die werkten aan opdrachten met het onderwerp werkwoordspelling. In de personeelskamer en op de gang voerde Hans met enkele leerkrachten ook individuele gesprekken. Het gaf Hans een goed beeld van het pedagogisch klimaat en de didactische werkwijze. Kortom een bezoek dat zeer de moeite waard was.

Oplossingen van IVIO@School

Meer over onze oplossingen

Maatwerk voor scholen

Leerlingen die niet naar school kunnen