Feniks Talent

Feniks Talent begeleidt getalenteerde drop-outs. We helpen leerlingen met een hoog ontwikkelingspotentieel van 12 tot 22 jaar, die vastgelopen zijn in het reguliere onderwijs, een leven te creƫren waarin ze goed tot hun recht komen en goed in hun vel komen te zitten.

Feniks Talent

School at Sea

Zes maanden op een tall schip. Onder begeleiding van docenten doe je je normale schoolwerk en pas je die toe in de praktijk. Ontdek nieuwe kusten. Breng wat je leert tot leven. ontdek meer over de zee en jezelf. You sail. You learn

School at Sea

TTVO

Sprengen College, IVIO@School en Horizon Begeleiding zijn het Traject Thuiszitters Voortgezet Onderwijs (TTVO) gestart dat is gericht op het bieden van onderwijs aan thuiszitters.

TTVO

BITS!

BITS! staat voor Bijzonder Interventie Team Schoolgang en is een landelijk programma dat zich speciaal richt op schoolweigeraars. Voor zowel leerlingen die dreigen uit te vallen als voor leerlingen die al uitgevallen zijn, biedt BITS! speciale ondersteuning door onderwijs en zorg te combineren.

BITS!

De lesprogramma's van IVIO@School